sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Și bărbații au nevoie să fie dezbrăcați.


Și bărbații au nevoie să fie dezbrăcați.
De prejudecăți.
De îndoieli.
De tot ce au crezut vreodată că știu despre femei.
Treziți din somnul acela care i-ar face să creadă că o singură femeie nu e de ajuns.
Amintindu-le în fiecare dimineață că o femeie are mereu ochi doar pentru bărbatul ei, nu pentru că n-ar mai exista alți bărbați, ci pentru că ea îl alege pe el de fiecare dată.

Și el trebuie să știe că tot ce e va fi mereu de ajuns pentru femeia care îl iubește. Și că nu-l merită decât femeia care îl iubește. Doar așa își va da seama că tot ceea ce are n-o sa fie niciodată de ajuns pentru cea care nu-l vrea pentru ce e el. Dar că nimic din ceea ce nu are n-o să fie un obstacol pentru femeia care îl iubește, pentru femeia lui. Pentru că pot obține orice împreună. Pentru că pot avea orice atâta timp cât nu se pierd unul pe altul. 
N-o să recunoască, dar sunt ziduri înalte pe care și le construiește în jurul inimii, și fiecare femeie care îi trece pragul și nu-i ajunge decât în pat parcă mai adaugă o cărămidă. Ele nu i-au ajuns în inimă. Unora nu le-a permis. Altele nici măcar nu au bătut la ușă. Cele mai multe l-au crezut când le-a zis că nu are una. Nici ei n-o să-i permită. Nu în mod intenționat, oricum. Și o să creadă că nu-i îndeajuns de puternică și poate că nici nu e, nu atât încât să dărâme ziduri, dar va ști să se strecoare și să-l facă să o simtă acolo, în inimă. Doar pe ea.  

→ Credea că știe totul despre seducție și deși îi plăcea să se lase vânat, nu exista nicio secundă în care să nu dețină controlul. Oricine îi cădea în plasă, dar niciuna nu-i rămânea în minte. De suflet nici nu era vorba, știa cum să ascundă cheia pe care atât de multe o căutau. Știa să schimbe lacătul atunci când vreuna pretindea că a găsit-o. 

Credea că știe totul, că deține controlul, că regulile sunt la el. Până a întâlnit-o pe ea. Nimic din tot ce știa el nu i se potrivea ei, controlul l-a pierdut fără măcar să realizeze, când și-a dat seama că îi era teamă s-o piardă pe ea, iar regulile? Ea juca după propriile ei reguli și până ca el să-și dea seama care erau și cum să le schimbe, niciunul dintre ei nu se mai juca, amândoi iubeau. ←
                                                                        
Îl dezbracă de tot și îl îmbracă de fiecare dată la loc, cu ea. Cu iubire. 
Cu tot ce îi era teamă să simtă dar acum poartă cu mândrie, pentru că ea l-a învățat cum să nu-i mai fie frică. Pentru că ea l-a învățat cum să simtă.

Și bărbații au nevoie să fie dezbrăcați.
De către tine, femeie.

2 comentarii: